Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά,>>> με τα φαινόμενα στα ορεινά της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου να είναι ισχυρά, περιμένουμε την Τετάρτη του Πάσχα 8 Μαΐου 2013. Παροδικές βροχές ή καταιγίδες μικρότερης έντασης είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν και σε νησιωτικά τμήματα του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. 
Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 26 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ωστόσο οι μέγιστες στο Ανατολικό Αιγαίο θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες. 
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο. 
Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν δίνονται παροδικές βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους, περιμένουμε την Τετάρτη του Πάσχα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι. 
Αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας από τις απογευματινές ώρες παροδικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή meteo.gr