Θέματα που αφορούν τη διοργάνωση της AGROTICA 2014 συζητήθηκαν σε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Εισαγωγέων – Αντιπροσώπων Μηχανημάτων>>> με εκπροσώπους της ΔΕΘ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.
Σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρεται πως και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η παρατεταμένη κρίση και η επακόλουθη πτώση της αγοράς, που προκάλεσε και την αναγκαστική αποχή των μελών του από την τελευταία διοργάνωση της AGROTICA, κάνουν κακό στην εκμηχάνιση της ελληνικής γεωργίας.
Τονίστηκε επίσης η ανάγκη να γίνουν ενέργειες από κοινού ώστε, ξεκινώντας από την επόμενη AGROTICA 2014, η έκθεση να αποκτήσει ξανά τη λάμψη και τη δυναμική της.
Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων – Αντιπροσώπων Μηχανημάτων, οι εκπρόσωποι της ΔΕΘ ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν στα σχέδια βελτίωσης και συμφώνησαν να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της σπουδαιότητας της εκμηχάνισης στην ανταγωνιστικότητα της γεωργίας.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επαναλάβουν την συνάντηση τους με συγκεκριμένες προτάσεις και ιδέες για την AGROTICA 2014.
Στη συνάντηση της Δευτέρας συμμετείχαν ο πρόεδρος του δ.σ. του Συνδέσμου Σ. Μπαλουκτσής, ο αντιπρόεδρος Ι. Χίγκας, ο πρόεδρος της ΔΕΘ Θ. Σούμπασης, ο γεν. διευθυντής Κ. Ποζρικίδης και ο υπεύθυνος των διοργανώσεων AGROTICA-ZOOTECHNIA Β. Σπύρου.

Πηγή Ναυτεμπορική