Τι δηλώνει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Χρόνης Μακρίδης >>>

«Κάποιοι υπουργοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να συμμετέχουν σε μία συλλογική λειτουργία, με βάση το εθνικό συμφέρον». Τη διαπίστωση αυτή έκανε, μιλώντας στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Χρόνης Μακρίδης.

Ο κ. Μακρίδης υπογράμμισε πως, σε ένα ενδεχόμενο ανασχηματισμό, σημασία δεν έχουν τα πρόσωπα που θα αλλάξουν, αλλά να αλλάξει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργεί μια κυβέρνηση συνεργασίας. «Να μη λειτουργεί με βάση τις δημοσκοπήσεις, αλλά με βάση το καλό της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Αυτή η κυβέρνηση δεν έγινε για… δημόσιες σχέσεις»!

Χαρακτήρισε «πορεία ανασυγκρότησης» τα βήματα που ακολυθεί το ΠΑΣΟΚ και παραδέχτηκε πως «οι πολίτες δε μας δείχνουν την εμπιστοσύνη που μας έδειχναν παλιά. Γι αυτό πρέπει να κάνουν πολλά και να λέμε λίγα», υπογράμμισε.

Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ ανοίγει την πολιτική διαδικασία, σκοπεύει στο διάλογο για κοινωνικές δράσεις, με τις κοινωνικές ομάδες και, μέσα στο Μάιο, θα προχωρήσει σε εκλογές Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών.