gioulekas_1.jpg

«Ο ελληνικός λαός έχει αναλάβει το μέγιστο των θυσιών που μπορούσε να αναλάβει και κάνει συνεχώς προσπάθειες που αναγνωρίζονται από όλους. Οι δανειστές μας, επιτέλους, πρέπει να καταλάβουν ότι οι Έλληνες έφτασαν στα όρια και της αντοχής και της ανοχής τους». >>>

 

Αυτά σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» στους δημοσιογράφους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη.

«Βεβαίως έχουμε πολύ δρόμο ακόμη -και μάλιστα ανηφορικό-, όμως, έχει ξεκινήσει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από την κυβέρνηση η οποία άρχισε να φέρνει και αποτελέσματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κ.Γκιουλέκας.

Και συμπλήρωσε λέγοντας πως:

«Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε καμία τρόικα να μας δείξει τις στρεβλώσεις που χρόνια βασανίζουν το ελληνικό δημόσιο και να μας υποδείξει τι θα έπρεπε να έχει γίνει.

Έπρεπε να περιμένουμε την τρόικα για να φύγουν οι επίορκοι και οι ανίκανοι από το δημόσιο; Έπρεπε να φτάσουμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και κάποιες βασικές μεταρρυθμίσεις;

Αυτή τη στιγμή στην προσπάθεια που γίνεται, εάν κερδίσουμε αυτή την προσπάθεια θα την κερδίσουμε ως χώρα και ως λαός. Ούτε η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει αν αποτύχει η κυβέρνηση. Η μάχη είναι εθνική και πρέπει να την κερδίσουμε όλοι μαζί.

Το ζητούμενο, όμως, είναι να υπάρξουν και κάποιες προτάσεις, πέρα από την εύκολη οδό που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ που μονίμως διαφωνεί σε όλα, χωρίς να προτείνει τίποτα. Τέτοιες πρακτικές μας πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω», κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη”.