ANTHOEKTHESI.JPG

Εγκαινιάζεται σήμερα στις 6 το απόγευμα η Ανθοέκθεση Καλαμαριάς. Εκατοντάδες είδη λουλουδιών και φυτών θα είναι και πάλι οι πρωταγωνιστές αυτής της έκθεσης και οι επισκέπτες θα έχουν >>>

τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη μεγάλη ποικιλία που αναδύουν το άρωμα της Άνοιξης και να διαλέξουν ό,τι επιθυμούν για τους ανθόκηπους και τις γλάστρες τους ως την 1η Μαΐου.

Παράλληλα θα διασκεδάζουν με τις πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ με την συμμετοχή μεγάλων φορέων και Συλλόγων της περιοχής της ανατολικής Θεσσαλονίκης, με αποκορύφωμα αυτή της Πρωτομαγιάς και το παιδικό αφιέρωμα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Συμμετέχουν, παραγωγοί φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου –εποχιακού και εκθέτες με παρεμφερή προϊόντα από την κεντρική Μακεδονία. Στον ίδιο χώρο εκτίθενται επίσης είδη κεραμικής, λαϊκής τέχνης και διακόσμησης, είδη εξοχής, κήπου και καλοκαιρινού ενδιαφέροντος

H 26η Ανθοκομική Καλαμαριάς, είναι ένας επιτυχημένος πλέον θεσμός που καταξιώθηκε, αγαπήθηκε και λειτουργεί από το 1987. Διοργανώνεται και πραγματοποιείται από τη Δημοτική Εμπορική Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς και φέρνει την ελπίδα για περισσότερο πράσινο και διατήρηση του ήδη υπάρχοντος, με δεδομένο ότι η ύπαρξή του αποτελεί καθημερινό ζητούμενο.