Συνελήφθη ο 32χρονος κρατούμενος, ο οποίος είχε αποδράσει με… ταξί, από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε μεταχθεί νωρίτερα επειδή είχε χτυπήσει το πόδι του. >>>


Φορώντας παντόφλες και με επιδέσμους στο ένα πόδι, χθες το μεσημέρι, ο 32χρονος κατευθύνθηκε προς την έξοδο του νοσοκομείου όπου επιβιβάστηκε σε ταξί. Ζήτησε από τον οδηγό να κατευθυνθούν προς τα δυτικά.
Οι κινήσεις του 32χρονου κίνησαν τις υποψίες του ταξιτζή, ο οποίος αφού αποβίβασε τον δραπέτη, όπως του ζήτησε, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία.
Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του καρποφόρησαν σήμερα το πρωί.
Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος είχε συλληφθεί τις τελευταίες μέρες και έκτοτε κρατείτο στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ευόσμου. Σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ ετών για διακεκριμένες κλοπές. Πλέον, θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του και για απόπειρα απόδρασης.
Στην ομάδα των αστυνομικών που τον συνέλαβαν συμμετείχαν και αυτοί που ήταν επιφορτισμένοι με τη φύλαξή του. Έτσι, η εις βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα μπει στο αρχείο.