panionios_xanthi_3_3_20130414_01.jpg

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα χορταστικό παιχνίδι, που έληξε 3-3. >>>

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Μάνταλος με σουτ από τη μεγάλη περιοχή αιφνιδίασε τον Γιαννακόπουλο. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων επενέβη πάντως αποτελεσματικά στο 21΄, στην προσπάθεια του Μαρίν, ενώ στο 23΄ το πολύ καλό σουτ του Σολτάνι πέρασε ελάχιστα δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι του Πανιώνιου.

Στο 30ο λεπτό οι ισορροπίες διαταράχθηκαν, όταν ο Μαρίν δέχθηκε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Αρετόπουλο για αγκωνιά στον Γουνδουλάκη, ύστερα από σκληρό φάουλ που του έγινε. Οι συνέπειες για την ακριτική ομάδα φάνηκαν άμεσα, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Αραβίδης ισοφάρισε.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση και στην επανάληψη, με τους «κυανέρυθρους» να παίρνουν προβάδισμα με γκολ του Κολοβού στο 49΄ και την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να κάνει το 2-2 στο 52΄, με φάουλ του Μάνταλου που ξεγέλασε αμυντικούς και τερματοφύλακα.

Οι ακρίτες λίγο έλλειψε μάλιστα να προηγηθούν, όταν το σουτ του Μαρσελίνιο στο 69΄ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννακόπουλου. O Βραζιλιάνος ήταν όμως εύστοχος από τα 11 μέτρα στο 84΄, εκτελώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Σμιθ από τον Κούρο, αλλά το ματς είχε και συνέχεια, με τον Ντούνη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 88΄.