omada_dias_01.jpg

Τέσσερις νεαροί επιβίβασαν, με τη βία, άλλο νεαρό άτομο, σε Ι.Χ.  - Παρόμοια περίπτωση πριν από μία εβδομάδα δεν έδωσε αποτελέσματα παρά την έρευνα. >>>

 

Μια περίεργη περίπτωση απαγωγής –τη δεύτερη σε μερικές ημέρες- ερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Πριν από λίγο, τέσσερα άτομα επιβίβασαν με τη βία νεαρό, σε κίτρινο Ι.Χ., στο Χορτιάτη –στην οδό 2 Σεπτεμβρίου- και έφυγαν πατώντας το γκάζι.

Την καταγγελία έκανε αυτόπτης μάρτυρας, με τηλεφώνημά του στην Άμεσο Δράση. Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και εντόπισε το αυτοκίνητο των φερόμενων ως δραστών, στο δρόμο προς τον Άγιο Βασίλειο. Έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο αλλά δεν βρήκαν τον φερόμενο ως απαχθέντα…

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νεαρός που φέρεται ως θύμα της απαγωγής, κινούνταν αμέριμνος σε δρόμο του Χορτιάτη, όταν τον πλησίασε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Του έκλεισε το δρόμο, πετάχτηκαν από αυτό δυο νεαροί και, με τη βία, τον επιβίβασαν στο όχημα όπου βρίσκονταν άλλα δύο, επίσης, νεαρά άτομα.

Να σημειωθεί ότι, πριν μία εβδομάδα, έγινε παρόμοια καταγγελία στην αστυνομία, χωρίς να διαπιστωθεί κάτι. Σε εκείνη την περίπτωση, οι φερόμενοι ως δράστες είπαν στον αυτόπτη μάρτυρα που κάλεσε την αστυνομία: «Μην ανησυχείς, πλάκα κάνουμε»!