Mountain_bike_in_downhill_race.jpg

Στο “Δασάκι” το Macedonian Trophy 2013 που “μετρά” στη βαθμολογία – Θα ακολουθήσει λαϊκή ποδηλατοδρομία.

>>>

 

Με την συμμετοχή 300 αθλητών της ποδηλασίας απ’ όλη την Ελλάδα διοργανώνονται σήμερα στις 11.00 το πρωί, στο “Δασάκι” της Τριανδρίας, οι ποδηλατικοί αγώνες «Macedonian Trophy 2013».

Οι αγώνες μετρούν για τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών , Νεανίδων,   Εφήβων και Οπεν ενώ παράλληλα την ίδια ώρα και στο ίδιο σημείο θα διοργανωθεί για τις κατηγορίες Παμπαίδων και Μίνι ο Πρώτος αγώνας του Ballistic cup 2013.

Τους αγώνες οργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος «Ο Ποδηλάτης», σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το Τρόφι θα ακολουθήσει ειδική διαδρομή του Σέιχ Σου, με αφετηρία το τέρμα των λεωφορείων “17” και “30”. Δείτε τη διαδρομή του αγώνα με κλικ εδώ.

Μετά τον τερματισμό των αθλητών και την απονομή βραβείων, θα πραγματοποιηθεί λαϊκή ποδηλατοδρομία προγραμματισμένη στις 2.00 το μεσημέρι, με ελεύθερη συμμετοχή και την αρωγή των αθλητών ποδηλασίας. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι η εξής: Αφετηρία (Δασάκι- δίπλα στο τέρμα του Ο.Α.Σ.Θ της Τριανδρίας)- Εθνικής Αντιστάσεως-Αγίου Σπυρίδωνος- Μεσολογγίου-Αγίου Σπυρίδωνος-Εθνικής Αντιστάσεως-Τέρμα (Δασάκι- δίπλα στο τέρμα του Ο.Α.Σ.Θ της Τριανδρίας).

Στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνέβαλε η Ομάδα Εθελοντών της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.