paok_panionios_4_2_20130303_01.jpg

Παίκτης του αγώνα ο Κατσουράνης: Έκανε εμφανές πέναλτι κι έδωσε στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να κάνουν το 2-2, αλλά έβαλε κι ένα γκολ ποίημα –από τα καλύτερα της χρονιάς… >>>

 

Αν δεν ήσουν ΠΑΟΚτσής, ή οπαδός του Πανιώνιου, αυτό το ματς προσφέρονταν για να το δεις με πίτσα και μπίρα. Ματσάρα: Έξι γκολ –και.. τι γκολ- φάσεις κι ωραία ατμόσφαιρα. Αν ήσουν ΠΑΟΚτσής, ή οπαδός του Πανιώνιου, θα προτιμούσες να μη ζήσεις αυτή τη διακύμανση του σκορ: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 4-2

Σκοράροντας δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, εκ των οποίων εκείνο του Κατσουράνη πολύ εντυπωσιακό, ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Πανιωνίου επικρατώντας με 4-2 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Ο «Δικέφαλος» διατήρησε πλήρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε τους «κυανέρυθρους» και έχασε καλές ευκαιρίες, αλλά το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1.

Μια κεφαλιά του Κάτσε στο 7΄ κι ένα φάουλ του Λόρενς στο 19΄ πέρασαν άουτ, στο 22΄ ο Γιαννακόπουλος εξουδετέρωσε το πλασέ το Σαλπιγγίδη αλλά στο 31΄ ο Κάτσε έκανε το 1-0 με μακρινό σουτ. Τρία λεπτά αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ανδράλα, που δέχθηκε την ασίστ του Γουνδουλάκη.

Ο «Δικέφαλος» ανέκτησε το προβάδισμα νωρίς στο β΄ ημίχρονο, όταν στο 50ο λεπτό ο Σαλπιγγίδης δέχθηκε το γύρισμα του Ρομπέρ και έκανε το 2-1. Ούτε αυτή τη φορά όμως οι παίκτες του ΠΑΟΚ χάρηκαν για πολύ, καθώς στο 62΄ ο Καμπάνταης κέρδισε πέναλτι από τον Κατσουράνη, που θα έπρεπε να αποβληθεί καθώς ο αντίπαλός του ήταν σε προφανή θέση για γκολ, αλλά δέχθηκε μόνο κίτρινη κάρτα. Την «εσχάτη των ποινών» αξιοποίησε ο Γουνδουλάκης για το 2-2.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού διόρθωσε πάντως το λάθος του στο 80΄ με ένα καταπληκτικό γκολ, από τα ωραιότερα της εφετινής περιόδου, το οποίο σημείωσε με εκπληκτικό ψαλίδι. Το σκορ έκλεισε στο 87ο λεπτό ο Βούκιτς με ωραίο σουτ, στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Ντίτσος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Κοντιζάς (Πειραιά)

4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Τσορτανίδης (Αχαΐας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο (46' Φωτάκης), Σίντελφελντ, Κατσουράνης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Ρομπέρ (67' Κουμάλο), Πέλκας (67' Βούκιτς), Λόρενς, Σαλπιγγίδης

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Παντίδος, Τόσκας, Κουλοχέρης, Κούρντι, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (72' Μενδρινός), Κολοβός (72' Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (81' Οκόγιε)

Γκολ: 32' Κάτσε, 34΄Ανδράλας, 50' Σαλπιγγίδης, 63' Γουνδουλάκης, 79' Κατσουράνης, 87' Bούκιτς

Κίτρινες: 60' Κούρντι, 62' Κατσουράνης