petrelaio_04-001.jpg
Τρεις αλλοδαποί κι ένας Έλληνας, ιδιοκτήτης τουριστικού πρακτορείου, ενέχονται στην υπόθεση – Ο τελευταίος κινούσε τα λεωφορεία του με το κλεμμένο πετρέλαιο! >>>

 

Απίστευτη κομπίνα έστησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 23 και 30 χρόνων –οι δύο- κι ένας 52χρονος Έλληνας, ιδιοκτήτης τουριστικού πρακτορείου. Οι τρεις πρώτοι έκλεβαν πετρέλαιο από ντεπόζιτα σταθμευμένων φορτηγών και τα πουλούσαν στον τέταρτο, για να κινεί με το κλεμμένο πετρέλαιο τα λεωφορεία του πρακτορείου του!

Η δράση της σπείρας άρχισε τον Αύγουστο του 2011 και, μόλισε τον Φεβρουάριο του 2013 η αστυνομία κατάφερε να τους εντοπίσει. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι τρεις αλλοδαποί διέπραξαν πάνω από 20 κλοπές, από διάφορους χώρους, από πάρκινγκ εταιριών ως μάντρες και συνεργεία φορτηγών, από όπου έκλεψαν συνολικά 26.300 λίτρα πετρελαίου, 11 μπαταρίες φορτηγών και περίπου 800 ευρώ. Το πετρέλαιο το πουλούσαν στον 52χρονο ιδιοκτήτη για να εφοδιάζει τα λεωφορεία του.

Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών» και «Αποδοχή και Διάθεση προϊόντων εγκλήματος».