SIMAIA PARELASI 271012 17.jpg
Σημαιοστολίζεται, από σήμερα, η Θεσσαλονίκη – Κατάθεση στεφάνων στις 11 το πρωί στο Ηρώο του Γ Σώματος Στρατού >>>

 

Με ομιλίες στα σχολεία της Θεσσαλονίκης και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ Σώματος Στρατού αρχίζουν, σήμερα, οι εκδηλώσεις του εορτασμού για την 25η Μαρτίου.

Έτσι, προβλέπονται γενικός σημαιοστολισμός στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από τις 8 το πρωί της 23ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου, φωταγώγηση όλων των δημόσιων και δημοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου και μετάδοση πανηγυρικών προγραμμάτων από ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου στη Θεσσαλονίκη για σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, έχει ως εξής:

Ομιλίες στα σχολεία, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, στις Δημόσιες Υπηρεσίες, στα Ν.Π.Δ.Δ, σε τράπεζες και επιχειρήσεις του Δημοσίου.

Ώρα 11.00΄: Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού από τη μαθητιώσα νεολαία, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, του Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, εκπροσώπων των Αρχών της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης καθώς και των προϊσταμένων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με οργάνωση και ευθύνη του π. Γραφείου Φυσικής Αγωγής και σε συνεργασία με το Γ΄ Σώμα Στρατού και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Ώρα 12.30: Στέψη ανδριάντων, προτομών και των μνημείων Ηρώων από τη μαθητιώσα νεολαία, παρουσία των διευθυντών των οικείων σχολείων, με οργάνωση και ευθύνη του π. Γραφείου Φυσικής Αγωγής.

Ώρα 13.00: Εορταστική εκδήλωση για τις υπηρεσίες της Mητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου θα παραστούν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών που στεγάζονται στα κτίρια του καταστήματος της Περιφέρειας, καθώς και αντιπροσωπείες όλων των υπηρεσιών της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τους Διευθυντές αυτών με μέριμνα της Διεύθυνσης Διοίκησης.