asteras_panthrakikos_1_0_20130309_01.jpg
Για άλλη μία αγωνιστική οι Αρκάδες σώζονται στο παρά πέντε και με ένα γκολ στις καθυστερήσεις διατηρούνται στη δεύτερη θέση >>>

 

Ένα γκολ του μόνιμου σκόρερ του, Ρούμπεν Ράγιος, στις καθυστερήσεις της συνάντησης έδωσε τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 επί του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και διατήρησε το συγκρότημα της Πελοποννήσου στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Χωρίς τους Ράγιος και Ντε Μπλάσις ο Αστέρας είναι άλλη ομάδα, όπως φάνηκε ολοκάθαρα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, επιβεβαίωσαν ότι διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί ακόμη και με διαφορά δύο γκολ.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Λαδάκης βρήκε με κάθετη πάσα τον Μίγνκα, αυτός πλάσαρε στην κίνηση αλλά ο Φούλοπ, με τον ώμο (!), έσωσε την εστία του. Στο 16΄ μετά από σέντρα του Μίνγκα ο Μουνάφο πλάσαρε στην κίνηση μόλις άουτ, στο 22΄ ο Μουνάφο σέντραρε από αριστερά και ο Λαδάκης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 44' ο Τζάνης μπήκε μόνος από δεξιά, αλλά το σουτ έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη ο Τσιώλης έριξε εσπευσμένα στον αγώνα τους Κάφα και Ράγιος, με τον Αστέρα να χάνει την πρώτη ευκαιρία του στο ματς στο 55', όταν σε σέντρα του Ναβάρο ο Λέντσε πήρε την κεφαλιά, αστοχώντας για λίγο. Στα τελευταία λεπτά η αρκαδική ομάδα ενέτεινε την πίεση και επιβραβεύθηκε με το γκολ του Ράγιος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από λάθος διώξιμο του Κουτσόπουλου ο Ράγιος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Αρετόπουλος Α. (Τρικάλων)

Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Βερρής (Λέσβου)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Άλβαρες, Φορμίκα, Σανκαρέ, Σέτι (Κάφα 46'), Κοντοές (Ράγιος 46'), Φραγκουλάκης (Καλαντζής 68'), Ναβάρο, Λένσε

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Λαδάκης (Κοντογουλίδης 79'), Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Μουνάφο, Ντιόγκο (Μελίσσης 86'), Σερφά, Λουσέρο (Σκλιοπίδης 74'), Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Τζάνης.

Σκόρερ: Ράγιος (σουτ 92')

Κάρτες: Πιπίνης (κίτρινη 65')