Το Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, στις 5-7 Ιουνίου 2013, στα πλαίσια της “Futuralia 2013”.H “Futuralia”, είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα της προώθησης επιχειρηματικών και εμπορικών δραστηριοτήτων. Σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνεται από τον φορέα πραγματοποιούνται περισσότερες από 8.000 επίσημες επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) και περισσότερες από 2.000 ανεπίσημες.

Η “Futuralia” έχοντας εμπειρία 23 χρόνων και διαθέτοντας ένα διεθνές δίκτυο φορέων και επιχειρήσεων οργανώνει πάνω από 17 εκδηλώσεις τη χρονιά. Ένας από τους λόγους που οι διοργανώσεις της “Futuralia” έχουν στεφθεί με επιτυχία οφείλεται στην διαδικασία αντιστοίχισης των εταιρειών, η οποία γίνεται από ειδικούς βάση των αναγκών της εκάστοτε εταιρείας.

Στη “Futuralia” η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους από περισσότερες από 20 χώρες. Ενδεικτικά κάποιοι από τους κλάδους αυτούς αφορούν σε: βιομηχανικό εξοπλισμό, υφάσματα, κατασκευαστικό τομέα, υποδομές, αγρο – διατροφικό τομέα, υγεία – φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά προϊόντα, καταναλωτικά αγαθά, περιβάλλον – πράσινες επιχειρήσεις, ενέργεια και πολλά ακόμη.

Το Ελληνο- Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος καλεί όλες τις Ελληνικές επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στη “Futuralia” το αργότερο μέχρι 6 Μαΐου 2013 και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο διεθνών επαφών.

Για πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος (Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Δήμητρα Περπερίδου, τηλ. 2310570005, Email. secretary@grtrchamber.org).