PAMAK.jpg

Τριήμερο διεθνές συνέδριο με θέμα «Εξελίξεις και Προκλήσεις στον Χώρο Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης της ΕΕ», θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη από σήμερα έως και τις 16 Φεβρουαρίου. >>>

 

Το συνέδριο γίνεται στη μνήμη του αείμνηστου Ευρωβουλευτή και Δικαστή στο ΕΔΔΑ, Δημητρίου Ευρυγένη, από την έδρα Jean Monnet «Νέες Διαστάσεις στις Ευρωπαϊκές Νομικές Σπουδές» (NeDEUS) του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (ΔΕΣ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου (ΚΔΕΟΔ) και τη συνεργασία πολλών επιστημονικών φορέων.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Εγνατία 156) σήμερα και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και στο Αμφιθέατρο Δημητρίου Ευρυγένη στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου στο Φοίνικα, Καλαμαριά (Ικάρων 1) το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013.

Υλοποιείται χάρη στη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης (Lifelong Learning Program) - Δράση Jean Monnet, με την ευγενική υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Europe-Direct, όπως και την ευγενική χορηγία της Νομικής Βιβλιοθήκης.