Η 91χρονη μη μπορώντας να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του άνδρα της πουλά όλη την περιουσία της.

Τα 3.000 δολάρια, που απαιτούνται για την κηδεία του άνδρα της είναι απαγορευτικά για την Έλσα Σμιθ, που διαθέτει μόνο 9 δολάρια... Ο σύζυγός της, Τζο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 χρονών στις 5 Φεβρουαρίου και μετά από διετή μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 46 χρόνια μέχρι, που τους χώρισε ο θάνατος.
Έχοντας μονάχα 9 δολάρια στο όνομά της, έχοντας δει όλους τους φίλους και του συγγενείς της να πεθαίνουν, η Έλσα Σμιθ είναι αποφασισμένη να θάψει τον σύζυγό της στο κοιμητήριο όπου βρίσκονται όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους.
Η ίδια υπολογίζει ότι θα χρειαστούν «περίπου 3.000 δολάρια» προκειμένου να πληρώσει για την κηδεία.
«Αγαπούσα αυτόν τον άνδρα περισσότερο από οτιδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο», δηλώνει η Έλσα Σμιθ. «Θα ήθελα να κρατήσω τα πάντα, αλλά πρέπει να τα πουλήσω».
Η δημοπρασία θα λάβει χώρα μέσα στη βδομάδα με την κ. Έλσα Σμιθ να είναι αποφασισμένη να πουλήσει τα πάντα για να εξασφαλίσει τα έξοδα της τελετής για τον εκλιπόντα σύζυγό της. Ωστόσο αυτά, που δεν θα αποχωριστεί θα είναι το μέϊκ- απ, τα ρούχα της αλλά και αυτά του συζύγου της.