panionios_panthrakikos_2_0_20120324_01.jpg

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη που ζητούσε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανθρακικό, του οποίου επικράτησε με 2-0 (35΄ Σάμαρης, 41΄ Καμπάνταης) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και βελτίωσε σημαντικά τη θέση του στη βαθμολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. >>>

 

Ότι άξιζε στο πρώτο ημίχρονο ήταν από 30ο λεπτό και μετά. Ο Πανθρακικός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν εύστοχος σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που σε δύο περιπτώσεις βρέθηκε κοντά στο γκολ και το πέτυχε με τον Σάμαρη και τον Καμπάνταη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός ήταν ακόμη πιο δραστήριος έφτασε σε δυο περιπτώσεις κοντά στο γκολ, ωστόσο του έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη ο Πανιώνιος διαφύλαξε τα νώτα του και πήρε εύκολα τη νίκη.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής/Βοηθοί: Σπάθας (Πειραιά)/Κωσταράς (Αιτ/νίας), Μαγιάνης (Άρτας)

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Παντίδος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ανδράλας (64' Κουλουχέρης), Σάμαρης, Κολοβός (77' Ντούνης), Γουνδουλάκης (69' Μενδρινός), Αραβίδης, Καμπάνταης.

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Λαδάκης (69' λ.τρ. Καστσελάν), Μουνάφο, Τζάνης (60' Μίνγκας), Βαϊρουά (78' Κοντογουλίδης), Λουσέρο, Παπαδόπουλος.

Κίτρινες κάρτες: Αυλωνίτης (28', Πανιώνιος), Ρόκας (50', Πανιώνιος)-Ντιόγκο (34', Πανθρακικός), Λουσέρο (92', Πανθρακικός)

Κόκκινη κάρτα: Ρόκας (91', Πανιώνιος)

Σκόρερ: Σάμαρης (35', Πανιώνιος), Καμπάνταης (42', Πανιώνιος)