ael_paok_0_0_20130216_01Λευκή ισοπαλία στο βούρκο του Αμαρουσίου για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα που δεν το ήθελε κανείς, αλλά σε τέτοιο γήπεδο δεν μπορούσαμε να δούμε κάτι καλύτερο. >>>

 

Ο –αρνητικός- πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Ένας λασπότοπος ήταν το “Ολυμπιακό” Στάδιο της Αθήνας και, μάλιστα, στο χώρο του κέντρου και προς την εξέδρα των επισήμων. Μάλιστα οι ομάδες αναγκάζονταν να αλλάζουν τις επιθετικές τους τακτικές, αφού στο σημείο εκείνο η μπάλα χανόταν σε δευτερόλεπτα.

Στον αγωνιστικό χώρο τα ΄ριξε και ο Σάκης Αγγελίνας, ο βοηθός προπονητής του ΠΑΟΚ, που είπε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήθελε τη νίκη.

Όσο για τις ομάδες, ο ΠΑΟΚ έδειξε, από την πρώτη στιγμή, ότι είχε μπει για να κερδίσει το παιχνίδι. Πώς, όμως, να οργανωθείς σε αυτό το γήπεδο; Όλα έδειχναν πως αν έμπαινε γκολ, θα ήταν από λάθος. Κάποις θα έκανε το τσαφ μέσα στη λάσπη και θα γινόταν το κακό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, μετά το 10’ ήταν πιο οργανωμένοι, αλλά όλο κάτι συνέβαινε στην τελική προσπάθεια. Προς το τέλος το σύστημα με τις βαθιές μπαλιές δε βοήθησε διόλου…

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία της στο δοκάρι του Πετρόπουλου. Από εκεί και πέρα… μηδέν! Ευχαριστημένη είναι, όπως παραδέχτηκε ο Λίνεν, μετά το παιχνίδι, αφού παίρνει θετικά αποτελέσματα ενάντια σε δυνατούς αντιπάλους.

Κακή η διαιτησία του Αρετόπουλου. Έχασε τον πειθαρχικό έλεγχο, με κορυφαία στιγμή το… γδύσιμο του Σίντερφελντ από τον αντίπαλό του σε εκτέλεση κόρνερ! Αποβλήθηκε ο Δώνης, επειδή είπε στον βοηθό διαιτητή “δεν βλέπεις;” με την παρέμβαση του “τέταρτου”.