Με τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα.



Στην αποστολή του Αστέρα συμμετέχουν οι: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής και Περόνε.

Με τις δεδομένες απουσίες και την επιστροφή του Περόνε στην αποστολή, φαίνεται πως απέναντι στην ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετά διαφορετικό πρόσωπο. Ο Μπαντής θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο κέντρο της άμυνας παρτενέρ του Μπαρτολίνι αναμένεται να είναι ο Καστέλς. Ο Τσαμπούρης θα παίζει δεξιά, ενώ αριστερά ο Φορμίκα, αν και επέστρεψε ο Πιπίνης. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Αλβάρεζ και Φραγκουλάκης, ενώ εκτός απροόπτου στην επίθεση αριστερά ο Ράγιος, δεξιά ο Ναβάρο, και ο Ντε Μπλάσις πίσω από τον προωθημένο Περόνε.

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γιάγκο, Κορδέρο, Τσίτας, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Ο Έβαλντ Λίνεν επεφύλασσε μία έκπληξη στη δοκιμή της ενδεκάδας καθώς γέμισε το κέντρο του χρησιμοποιώντας τρία αμυντικά χαφ (Ρίκκα, Φέτσης, Μητρόπουλος). Στο τέρμα ήταν ο Κωνσταντόπουλος με την τετράδα της άμυνας να έχει «κλείσει» με την παρουσία των Αρκούδα, Παπαδημητρίου, Κουτρουμπή, Γιάγκο. Κατά τα άλλα στην κορυφή ήταν ο Πετρόπουλος με τους Φούντα και Γροντή από πίσω του.
Από τον/την Newsroom