Η «κοινωνία αξιών» διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό τη γνωριμία με τους πολίτες του νομού, την ενημέρωσή τους σχετικά με τη στρατηγική του κόμματος για την ανασυγκρότηση της χώρας, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων. >>>

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων), από τις 7 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Στρατηγική ανασυγκρότησης: Για μια Ελλάδα που αξίζει στους Έλληνες», ενώ ομιλητές είναι:

• ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Δ. Μπουραντάς, καθηγητής και συγγραφέας

• ο Συντονιστής πολιτικής και θέσεων κ. Σ. Φενέκος, αξιωματικός Π.Ν. ε.α.

Η “Κοινωνία Αξιών” είναι νέος πολιτικός σχηματισμός, που στοχεύει, όπως αναφέρεται στις ιδρυτικές της αρχές, “στην ανατροπή του κατεστημένου πολιτικού συστήματος και στη διακυβέρνηση της χώρας με έντιμο τρόπο, αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα”.

Τα μέλη της δηλώνουν ότι πιστεύουν πως “η νοοτροπία, οι αξίες, οι πρακτικές και τα πολιτικά πρόσωπα των κατεστημένων κομμάτων, μας έφθασαν πολύ κοντά στην χρεωκοπία και στο να καταντήσουν την Ελλάδα μία τριτοκοσμική χώρα”. Δηλώνουν, επίσης, “άνθρωποι της εργασίας και του πνεύματος, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, εργαζόμενοι, αγρότες, επιστήμονες, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικοί, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι του πολιτισμού”.