Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Υγείας, Θεοχάρης Αποστολίδης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας. >>>

Στη δήλωσή του, ο κ. Αποστολίδης, θυμίζει ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου είχε εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη, υποστηρίζει πως επέμεινε πολύ «στην εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης με βάση τους κανόνες του αυτοσεβασμού, της αλληλοκατανόησης, τις κοινές αυτοθυσίες, τη συνεργασία και τις αυτοπαραχωρήσεις εκατέρωθεν, για το καλό του συνόλου της παράταξης» και επικαλείται πρόσφατα δημοσιεύματα περί υποψηφιοτήτων, για να τηρήσει την υπόσχεσή του –όπως λέει- και να υποβάλει υποψηφιότητα.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος είχε δηλώσει πως θα διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη, είχε αποσύρει την υποψηφιότητά του.

«Είχα εκδηλώσει την πρόθεσή μου να διεκδικήσω τη θέση του Περιφερειάρχη εφόσον υπήρχε μία υποψηφιότητα, η οποία έκρινα ότι δεν θα ανταποκρίνονταν στα δύο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο νέος Περιφερειάρχης. Να διασφαλίζει την ενότητα της παράταξης και την προοπτική για την επόμενη ημέρα. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι το πρόσωπο το οποίο συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά», τονίζει στη γραπτή του δήλωση ο κ. Τσαμασλής.

Θυμίζουμε πως χθες,ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, είχε ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη.