"Τρέφω απεριόριστο σεβασμό γι' αυτόν, δε θα μπορούσε να μη βρίσκεται στις επιλογές μου ένας παίκτης που είναι 100% αφιερωμένος στο άθλημα από τότε που ήταν 17 ετών. Δεν θα τον πιέσω, αλλά θα του τηλεφωνήσω. "



"Η Ελλάδα βρίσκεται σε φάση αναδόμησης. Θέλει να κάνει μια νέα αρχή μετά τη χαμένη ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Η πρόκληση είναι μεγάλη και ελκυστική. Υπάρχει άλλωστε μεγάλο ταλέντο στη χώρα.
Καλούμαστε να χτίσουμε από την αρχή κάτι νέο έχοντας στη διάθεσή μας έμπειρους πρωταθλητές, όπως ο Σπανούλης, ο Ζήσης, ο Καϊμακόγλου, ο Φώτσης, ο Μπουρούσης και παιδιά που έρχονται από πίσω όπως ο Παπανικολάου, ο Κουφός, ο Σλούκας. Κι αυτοί είναι μόνο κάποια ενδεικτικά παραδείγματα. Στην Ελλάδα το μπάσκετ είναι πάθος.
Βρισκόμαστε σε έναν όμιλο στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας που είναι του... θανάτου! Κι είναι κρίμα που τουλάχιστον μια μεγάλη ομάδα ανάμεσα σε μας τη Ρωσία, την Ιταλία και την Τουρκία θα μείνει έξω. Είναι ένας όμιλος με αναμετρήσεις που θα χαρακτηρίζονται από έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Διότι, έτσι όπως ο κόσμος είναι πια ανοικτός, στη Ρωσία προπονητής θα είναι ένας Έλληνας, ο Κατσικάρης. Και στην Τουρκία προπονητής θα είναι ο Τάνιεβιτς. Ο μοναδικός που έχει καταφέρει να τον αγαπούν τρεις χώρες τουλάχιστον, γιατί λατρεύει το μπάσκετ."
Από τον/την Newsroom