Πρώτες βοήθειες, από το πλήρωμα ασθενοφόρου, χρειάστηκε να δεχθεί ο Όζι Όσμπουρν, όταν κάηκε κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς στην έπαυλή του, στο Μπέβερλι Χιλς. Η φωτιά ξεκίνησε κατά λάθος από τη σύζυγό του,  Σάρον. >>>

 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Σάρον Όζμπουρν άφησε ένα κερί να καίει κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέσα σε ένα γυάλινο βάζο. Η φλόγα του κεριού, όμως, σε κάποια στιγμή φούντωσε και “λαμπάδιασε” η κουρτίνα του λίβινγκ ρουμ του ζευγαριού.

Το “πρώτο βιολί” των Μπλακ Σάμπαθ δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες, όταν, στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά, κάηκε στο χέρι.

“Όλοι είμαστε μια χαρά”, δήλωσε λίγο αργότερα, στο τηλεοπτικό της σόου, η Σάρον Όζμπουρν. “Την ώρα της φωτιάς στο σπίτι βρισκόμασταν μόνον εγώ, ο Όζι και τα σκυλιά. Άκουσα έναν θόρυβο, σα να έπεφτε κάτω ένα μεταλλικό αντικείμενο. Νόμισα ότι ήταν η οικονόμος και της έπεσαν τα κλειδιά –έτσι ακούστηκε- κι έτσι δεν έδωσα σημασία. Λίγο αργότερα άρχισαν να δακρύζουν τα μάτια μου και να με καίει ο λαιμός μου από την κάπνα. Σκέφτηκα ‘κάτι συμβαίνει, εδώ’”, είπε η Σάρον Όζμπουρν και πρόσθεσε:

“Έπειτα, ο σκύλος μου άρχισε να γαβγίζει. Πήγα κάτω κι όλο το λίβινγκ ρουμ καιγόταν! Από τη φωτιά του κεριού είχε σπάσει το γυάλινο βάζο κι είχε αρπάξει μια κουρτίνα…  Ο σύζυγός μου, που είχε υποβληθεί σε επέμβαση είχε ακινητοποιημένο το χέρι του. Κατεβαίνει στον κάτω όροφο, βλέπει τη φωτιά και βάζει τις φωνές. Με το χέρι στις γάζες προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά. Έπειτα άνοιξε τις συρόμενες πόρτες της κουζίνας. Μπήκα μέσα, πήρε νερό και πέταξα πάνω. Ήταν σα να έγινε έκρηξη! Η φράντζα απ’ τα μαλιά του Όζι, ως το αυτί του στη φαβορίτα… εξαφανίστηκε! Τα φρύδια του εξαφανίστηκαν! Ήταν αξύριστος κι απέκτησε… γυαλισμένα μάγουλα! Ήμασταν σαν δυο ηλίθιοι, σα να ήμασταν το Τρίο Στούτζες… Ό,τι δεν πρέπει να κάνεις, να πηγαίνεις για ύπνο με κεριά αναμμένα, να πετάς απότομα νερό σε φωτιά, να προσπαθείς να τη σβήσεις με τα χέρια σου, τα κάναμε όλα”!

OzzySharon_01

Όπως είπε η Σάρον Όζμπουρν, οι πυροσβέστες τους… έκαναν μια σύντομη διάλεξη κι ο Όζι απάντησε: “Μου τα κάνει αυτά εδώ και 32 χρόνια! Πείτε της! Όχι άλλα κεριά”!

Πρόσφατα, ο Όζι Όζμπουρν είχε ανακοινώσει ότι οι Μπλακ Σάμπαθ θα επανενωθούν, για το νέο τους άλμπουμ “13”, που θα κυκλοφορήσει μέσα στον χρόνο.