tzitzi_φωτογραφία-2Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε το μεσημέρι και λίγες ώρες μετά την οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου για παύση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας. >>>

 

«Μπροστά μας έχουμε το στοίχημα του εκσυγχρονισμού της περιφερειακής διοίκησης ώστε να υπηρετήσουμε πιο αποτελεσματικά το κοινωνικό σύνολο. Έχουμε την πρόκληση της βελτίωσης της λειτουργίας των υπηρεσιών προς όφελος των συμπολιτών μας. Έχουμε τη διεκδίκηση των μεγάλων έργων και της αναβάθμισης των υποδομών ώστε η περιοχή μας να αποκτήσει το ρόλο που δικαιολογεί η στρατηγική της θέση και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Σε αυτή την περίοδο απαιτείται συνέπεια και σταθερότητα, καθώς τα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε δεν αφήνουν περιθώρια για χαμένο χρόνο», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Τόνισε πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «πρωτίστως χρειάζεται ενότητα. Για να αντιμετωπίσουμε προς όφελος των πολιτών τα μεγάλα ζητήματα. Χωρίς αυτά τα στοιχεία, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα κληθεί το επόμενο διάστημα να δώσει έναν άνισο αγώνα με τα προβλήματα. Γνωρίζω καλά ότι αυτές τις σκέψεις τις συμμερίζονται όλοι», πρόσθεσε.

Το θέμα της ενότητας το επανέφερε και λίγο αργότερα: «Η υποψηφιότητά μου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμβάλλει στην προοπτική και την ενότητα. Η παράταξή μας, οι άξιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και οι Αντιπεριφερειάρχες εγγυώνται ότι καμιά ευκαιρία δε θα πάει χαμένη, ότι θα προχωρήσουμε μπροστά, όλοι μαζί. Η Μακεδονία μας, αξίζει πολλά. Με υπευθυνότητα και δουλειά θα πετύχουμε», υποστήριξε.

Αναφέρθηκε και στον έκπτωτο –πλέον- περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Η συμπαράστασή μας στον Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι δεδομένη. Όπως και το μεγάλο μας ευχαριστώ για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει. Ευχόμαστε πολύ γρήγορα να δικαιωθεί», είπε.