tzitzikostas_eklogi_20130105_01.jpg

Αποφασισμένος να μη δεχτεί δείγματα κατά της ακεραιότητας και της ηθικής των στελεχών της περιφέρειας δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στη ραδιοεφημερίδα του FM100 και στο δημοσιογράφο Δ.Ι.Ασπροπούλη, με αφορμή την έρευνα του ΣΔΟΕ κατά στελεχών της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. >>>

«Δε θα επιτρέψω να παίξει, ο οποιοσδήποτε με τα χρήματα του ελληνικού λαού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας. Πρόσθεσε πως «ανθρώπινα λάθη και δυσλειτουργίες μπορώ να ανεχθώ. Την ανηθικότητα, όμως, όχι».

Ο κ. Τζιτζικώστας αποκάλυψε πως, με το που πληροφορήθηκε το δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, είχε επικοινωνία με τα δύο στελέχη της περιφέρειας, Γιώργο Τσαμασλή, που είναι και ο νέος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Μιχάλη Τζόλλα, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τα καταγγελλόμενα.

«Θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον το πόρισμα της έρευνας. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί το παραμικρό, θα ζητήσω αμέσως την παραίτηση του κάθε ενεχόμενου», πρόσθεσε ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.