Ο πρόεδρος της ομάδας της Football League κάνει λόγο για ανυπόστατο δημοσίευμα


Σε ανακοίνωση του ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής έσπευσε να διαψεύσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει επαφές με τον Φάνη Γκέκα προκειμένου ο διεθνής επιθετικός να αγωνιστεί στην ομάδα της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
"Ανήμερα Χριστούγεννα διάβασα στο site a-sports.gr την είδηση "Ο... Αϊ-Βασίλης «φέρνει» στον Απόλλωνα τον Γκέκα!". Ποτέ ως τώρα δεν ασχολήθηκα να διαψεύσω "μεταγραφολογίες" του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, δεν θα έκανα άλλη δουλειά άλλωστε. Όμως σε αυτή την εξωφρενική περίπτωση οφείλω να το κάνω γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις που δεν μου αρέσουν καθόλου και θίγουν και εμένα προσωπικά αλλά και την ομάδα μου.
Η έλευση ενός ποδοσφαιριστή με το βεληνεκές του Φάνη Γκέκα ασφαλώς και θα ήταν τιμή για τον σημερινό Απόλλωνα. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη ούτε επιχειρήθηκε, και ούτε πέρασε καν σαν σκέψη από το μυαλό μου. Το δημοσίευμα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ανυπόστατο, δεν έγινε καμία επαφή με τον παίκτη, που δεν τον έχω συναντήσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου, όχι στο Πεντελικό που γράφει ο συντάκτης αλλά ούτε και στη... Σελήνη. Και φυσικά το ποσό που αναγράφεται είναι και προκλητικό για να μη πω προσβλητικό για μία ομάδα της Football League στις εποχές που ζούμε.
Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα κίνητρα του δημοσιογράφου για να γράψει μία τέτοια ανοησία, και ούτε και με ενδιαφέρει. Δεν είναι αυτό το θέμα μου. Ίσως μπέρδεψε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με την... Πρωταπριλιά.
Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι να μην εξαπατώνται οι οπαδοί της ομάδας μας και να αποκαταστήσω την αλήθεια για να μην δημιουργούνται προκλητικές για τα σημερινά δεδομένα ειδήσεις".


Από τον/την Newsroom