Λίγες ώρες πριν τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου ο Φώτης Κουβέλης με μια προσωπική του εντολή άδειασε τρία επιφανή στελέχη του κόμματός του...



αλλά και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ που λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσειτη συγκρότηση φόρουμ διαλόγου γιατην κεντροαριστερά και είχε ορίσει αντιπροσώπους για να συνομιλήσουναποκλειστικά με τη ΔΗΜΑΡ.

Η απόφασητου κ. Κουβέλη έγινε γνωστή μέσω της παραίτησης του Νίκου Μπίστη απότη θέση του υπεύθυνου για τη διεύρυνση της Δημοκρατικής Αριστεράς.





Σύμφωνα μεπληροφορίες του iefimerida.gr ο Φώτης Κουβέλης επισήμανε στους τρεις υπεύθυνουςτης ΔΗΜΑΡ (Νίκος Μπίστης, Θόδωρος Μαργαρίτης και Σπύρος Λυκούδης) που είχανσυμφωνήσει με το ΠΑΣΟΚ για τη συγκρότηση του φόρουμ αυτού ότι οι συνθήκες δενείναι ώριμες για τέτοιου είδους συζητήσεις.





Κορυφαίοστέλεχος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε μάλιστα στο iefimerida.gr πως όταν ο Φώτης Κουβέληςμιλά για κεντροαριστερή διεύρυνση δεν εννοεί το ΠΑΣΟΚ.





Η εξέλιξηαυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις των δύο κομμάτων και δυσχεραίνεικυρίως τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ που επεδίωκε αυτό το διάλογο με ιδιαίτερη θέρμη.



Από τον/την Newsroom