«Thessaloniki Christmas Time» είναι το όνομα της γιορτής, που συνοδεύεται από το σύνθημα «Πάμε Χριστούγεννα – Πάμε Θεσσαλονίκη» καθώς τα φώτα του «Χριστουγεννιάτικου χωριού», που φέτος καλύπτει όλο τον άξονα της Αριστοτέλους από την παραλιακή λεωφόρο Νίκης μέχρι την πλατεία της Αρχαίας Αγοράς άναψαν χθες το βράδυ. >>>


Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος υπάρχει στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στο δημαρχείο και στην περιοχή του Βασιλικού θεάτρου και του Λευκού Πύργου.

Τον διακόπτη πάτησαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης, ενώ μουσικές και βεγγαλικά έδωσαν μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο του κέντρου της Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο των σημερινών εγκαινίων έπαιξαν τα μουσικά συγκροτήματα Κρουστόφωνο, Paranaue και Jitterbugs Skg. Επίσης το παρών έδωσαν τα μέλη της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος με μια τεράστια τούρτα που δημιουργήθηκε ειδικά γι’ αυτή τη μέρα.