Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας:



Για την έκβαση των διαπραγματεύσεων:«Περιμένουμε. Αυτό που θέλουμε κι εμείς κι όσοι σκέπτονται υγιώς τον Παναθηναϊκό και μόνο τον Παναθηναϊκό είναι να τελειώνει το θέμα. Περιμένουμε, αφού γίνουν ορισμένα πράγματα που θέσαμε από την πρώτη μέρα, θα μπούμε να πάρουμε το 67% με 28 εκατ. ευρώ. Καταρχήν δεν έχει γίνει οικονομικός έλεγχος.
Έχει δώσει η ΠΑΕ κάποια έγγραφα που νομίζει ότι ευσταθούν από κάποιους οίκους, τους οποίους εμείς δεν αναγνωρίζουμε. Δεν μπορείς με έναν ισολογισμό κι έναν ισοζύγιο να λες πάρτε την ομάδα. Δεν ζητήσαμε MOU, αλλά ένα πρωτόκολλο συνεργασίας. Και περίπτερο να αγοράσεις χρειάζεται αυτό. Αυτοί δεν υπέγραψαν ούτε χριστουγεννιάτικη κάρτα."
Για την επιταγή: «Η επιταγή είναι διαθέσιμη κι ο πρίγκιπας έχει το εξής πλεονέκτημα. Διαθέτει αρκετούς λογαριασμούς σε αρκετές τράπεζες. Ο Αλαφούζος είπε το τραγελαφικό στην Γ.Σ. ότι «εγώ δεν θα γίνω ντεντέκτιβ επιταγών». Ας γίνει ντεντέκτιβ μαγισσών! Όποιος ήθελε μπορούσε να την ελέγξει, να πάρει αντίγραφο, όμως κανείς δεν το ζήτησε από τον συμβολαιογράφο. Τα θεωρούμε εκ του πονηρού όλα όσα γίνονται. Αν δεν θέλετε να τελειώσει, να μας το πείτε».
Για το αν το deal εξελίσσεται αρνητικά: «Δεν εξελίσσεται ακόμα τίποτα. Έχουμε κάποιες μέρες αν κι αυτή η προθεσμία που δόθηκε ήταν εσκεμμένη. Μας δώσανε μόνο 8 εργάσιμες. Μπορούσαν να μας δώσουν περιθώριο στην αύξηση ως τις 10 Ιανουαρίου. Αλλά και πάλι έχουμε όλη την καλή διάθεση και είμαστε εδώ. Δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως εμείς τα επιθυμούμε. Υπάρχει μια εβδομάδα για την καταληκτική ημερομηνία, θα δούμε. Έχουμε όλη την καλή διάθεση και είμαστε εδώ...».



Από τον/την Newsroom