Η ηθοποιός απαντά για την συμμετοχή της στο Skyfall.

«Ήταν μεγάλη μου τιμή. Κάνω κάτι πολύ μικρό στο Skyfall αλλά ήταν πολύ απολαυστικό. Δεν μειώνω την αξία του απλά δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Δεν είμαι πρωταγωνίστρια.... Είναι πολύ ιδιαίτερο project, τιμή μου που δούλεψα με τον Sam Mendes και τον Daniel Craig», δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του STAR.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι απόλαυσε πάρα πολύ τη σκηνή sex που είχε με τον Daniel Craig, αν και στην αρχή ήταν λίγο αμήχανα.

«Η σκηνή του σεξ που είναι η πρώτη σκηνή σεξ σε Μποντ που δεν είναι hard core, αλλά είναι κάτι πιο γυμνό από τα προηγούμενα με έφερε σε αμηχανία και μένα και τον κύριο Craig. Είναι λογικό γιατί είναι δύο άνθρωποι που δεν γνωρίζονται και πρέπει να είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους ξαφνικά αλλά ήταν απολαυστικό», είπε με νόημα.

Πάντως ο πρωταγωνιστής του James Bond την έκανε γρήγορα να αισθανθεί άνετα και επιβεβαίωσε τον κανόνα ότι οι πθο πετυχημένοι stars είναι και οι πιο απλοί.

«Δεν με ξένισε ιδιαίτερα γιατί είναι βατός σαν άνθρωπος και σε αφήνει να τον πλησιάσεις. Ήρθε με πλησίασε στο αεροπλάνο μου συστήθηκε, είναι χαμογελαστός. Αισθάνθηκα άνετα, μπορούσα να του πω οτιδήποτε και να μου πει οτιδήποτε, ήταν σαν να είμαι με έναν άνθρωπο που γνωρίζω χρόνια», είπε η Τόναι Σωτηροπούλου.

Μάλιστα η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ο πράκτορας 007 είναι πιο γοητευτικός από κοντά από ότι στις ταινίες του.

«Είναι πιο γοητευτικός από κοντά και πολύ όμορφος. Είναι συγκλονιστικός και στην οθόνη αλλά νομίζω ότι δεν γράφει τόσο ωραία όσο είναι στην πραγματικότητα», είπε.