Η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με το τραγούδι της αλλά και με την εμφάνισή της που δεν υπολειπόταν σε τίποτα από τα μοντέλα .

Η 24χρονη τραγουδίστρια ερμήνευσε το ολοκαίνουριο τραγούδι της με τίτλο "Diamonds" . Ενώ εμφανίστηκε στην πασαρέλα μέσα από καπνούς και φορώντας μια μαύρη στράπλες τουαλέτα με σκίσιμο που αποκάλυπτε τα καλοσχηματισμένα πόδια της και άφηνε να φανούν οι ζαρτιέρες. Ακόμη φορούσε μαύρα γυαλιά που άφηναν ένα μυστήριο και σκούρο κραγιόν που ενώ από δίπλα της παρέλαυναν τα μοντέλα .




Στο τέλος του φαντασμαγορικού show, η Rihanna εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας ένα διαφανές ροζ μίνι σύνολο, για να τραγουδήσει το “Fresh Out the Runway”.

Εκτός από την Rihanna, ζωντανά τραγούδησαν πάνω στην πασαρέλα και ο 18χρονος Bieberσε ένα φαντασμαγορικό σόου καθώς τραγούδησε δύο κομμάτια από το νέο του άλμπουμ "Believe", τα "As Long As You Love Me" και "Beauty and the Beat".




Καθώς και ο 27χρονος Mars τραγούδησε το νέο του κομμάτι "Young Girls", ένα κομμάτι που περιλαμβάνεται στο δεύτερο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο "Unorthodox Jukebox", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου.




Διάσημα τοπ μόντελ, όπως η Adriana Lima, η Miranda Kerr, η Alessandra Ambrosio, η Lindsay Ellingson, η Hilary Rhoda και η Bregje Heinen, συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή της μόδας το βράδυ