simfoniki_orxistra_neon_ellados_01Μουσική εκδήλωση με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Αραμπατζή, διοργανώνει το Τμήμα Νεολαίας (Διεύθυνση Νεολαίας-Αθλητισμού) του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». >>>

Σκοπός της εκδήλωσης είναι αφ’ ενός να δοθεί η δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να συνυπάρξουν, να δημιουργούν και να εκφράζονται με το δικό τους τρόπο μέσα από τη μουσική, αφετέρου η προσπάθειά τους να γίνει ευρύτερα γνωστή στον μουσικόφιλο κοινό και ιδιαίτερα στους νέους.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος αποτελείται από νέους εθελοντές μουσικούς από όλη την Ελλάδα που συγκέντρωσαν σε ένα κοινό σκοπό τις δυνάμεις, την αγάπη τους για τη μουσική και το όραμά τους για ένα καλύτερο αύριο.

Στο ενεργητικό της έχει σημαντικές συμμετοχές σε εκδηλώσεις πανελλαδικής εμβέλειας, επιδεικνύοντας επανειλημμένα κοινωνική ευαισθησία με τη διοργάνωση συναυλιών για φιλανθρωπικό σκοπό όπως η συναυλία αφιερωμένη στο Χαμόγελο του Παιδιού και αυτή στο Παιδο-Ογκολογικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη