Ο οίκος ανοχής ύστερα από αίτημα του συμβουλίου γονέων και κηδεμόνων έγινε χορηγός για να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα του σχολείου.

Η ιδιοκτήτρια του οίκου Χρυσούλα Αλευρίδου ευαισθητοποιήθηκε όταν έμαθε για το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και αποφάσισε να προσφέρει ένα ποσό προκειμένου να καλυφθούν τα αναγκαία έξοδά του.

Οπως είπε μιλώντας στην «Espresso» ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημήτρης Τεγλερίδης, «με αυτά τα χρήματα θα αγοραστεί ένα φωτοτυπικό και θα καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες. Εύχομαι και ελπίζω να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι επιχειρηματίες και να κάνουν με τη σειρά τους δωρεές σε σχολεία και ιδρύματα που έχουν πραγματική ανάγκη».

Σύμφωνα με την «Πελοπόννησο», είχαν γίνει κρούσεις σε φορείς της Πάτρας για να βοηθήσουν τα μέλη του συλλόγου οικονομικά, ωστόσο το αίτημά τους δεν βρήκε ποτέ ανταπόκριση. Υπενθυμίζεται ότι ο «Οίκος Εποχής Σούλα», τον οποίο μάλιστα είχε εγκαινιάσει το καλοκαίρι η Τζούλια Αλεξανδράτου (!), πριν από περίπου δύο μήνες έγινε χορηγός της λαρισινής ομάδας Βουκεφάλας. Οι φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες με τυπωμένη τη χορηγία του «Οίκου Εποχής Σούλα» προκάλεσε πονηρά σχόλια, ενώ η είδηση είχε κάνει τον γύρο της Ελλάδας, με αποτέλεσμα η ιδιοκτήτρια κυρία Αλευρίδου να γίνει πασίγνωστη ως «η κυρία του Κάμπου»!