Συγκέντρωση ενάντια στην ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού είναι σε εξέλιξη στην πλατεία Συντάγματος, ενώ τρείς συγκεντρώσεις και πορείες πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη. >>>


Διαδηλωτές με πανό του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αριστερών οργανώσεων βρίσκονται ήδη συγκεντρωμένοι μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου επί της οδού Αμαλίας, ενώ αναμένεται μεγάλος όγκος διαδηλωτών του ΠΑΜΕ, οι οποίοι μετείχαν νωίτερα σε συγκέντρωση στην πλατεία Ομόνοιας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για περιπου 10.000 άτομα του ΠΑΜΕ στην κατω πλευρα του Συνταγματος και περιπου 5.000 στο συλλαλητηριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το Μέγαρο της Βουλής καθώς και τις δύο πλευρές της οδού Β. Γεωργίου Α' όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια.

Στη Θεσσαλονίκη, σε εξέλιξη είναι η πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Αριστοτέλους και μέσω της Λεωφόρου Νίκης, κατευθύνονται προς το δημαρχείο Θεσσαλονίκης το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τους εργαζόμενους του ΟΤΑ. Στο άγαλμα του Βενιζέλου είναι η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ενώ τα πρωτοβάθμια σωματεία συγκεντρώνονται στο δημαρχιακό μέγαρο.