"Μαύρα μάτια κάναμε να σας δούμε κύριε πρωθυπουργέ. Έχετε να ανεβείτε στο βήμα από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. "
Μας διαβεβαιώνατε πως δεν θα κάνατε ξανά περικοπές και έρχεστε σήμερα για να επικυρώσετε τα νέα μέτρα. Ελπίζουμε να μη σας ξαναδούμε για αρκετό καιρό, παρά μόνο για να επικυρώσετε τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά τα μέτρα αν ψηφιστούν σήμερα θα φέρουν ύφεση 7% και μετά και νέα μέτρα.

Φέρνετε προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο γνωρίζοντας εκ των προτέρων την γνωμοδότηση του ελεγκτικού συνεδρίου για την συνταγματικότητά του. Μπροστά στην αποφασιστικότητα να ολοκληρώσετε το καταστροφικό σας έργο, δεν λογαριάζετε Σύνταγμα, θεσμούς, διαδικασίες.

Μιλάτε εσείς για παλαιοκομματισμό, λες και προσγειωθήκατε με αλεξίπτωτο. Αν ερχόσαστε στο Μουσείο της Ακρόπολης όλοι οι εργαζόμενοι θα είχαν κομματική ταυτότητα Μεσσηνίας. Μιλάτε για προνόμια, ότι προστατεύουμε προνομιούχους. Το είπε ο κύριος Στουρνάρας που προστατεύει τα προνόμια των τραπεζιτών. Δεν ξέρω αν θα προλάβετε να κάνετε ανασχηματισμό όπως θέλετε και να αναθέσετε την αντιπροεδρία και το συμβιβασμό με τις ελβετικές τράπεζες στον Ευ. Βενιζέλο. Βάλτε όμως και τον κύριο Βαξεβάνη υφυπουργό Οικονομικών που δημοσίευσε και τη λίστα Lagard.
Από τον/την Newsroom