Συζητήσεις προκάλεσε η εμφάνιση της Σούλας, ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής, στην εκπομπή του Π. Κωστόπουλου, που είναι χορηγός στην ομάδα ποδοσφαίρου της Πάτρας.

Αφού μίλησε για την… πόρτα που έφαγε από Δημοτικό Σχολείο στο οποίο ήθελε να γίνει επίσης χορηγός, είπε και τη δική της ιστορία.


«Είναι η απόλυτη υποκρισία. Όλα αυτά τα κάνω, επειδή αγαπάω τα παιδιά και τον αθλητισμό. Αν δεν τους αρέσουν, ας τα κάνουν αυτοί».

Η κα Σούλα Αλευρίδου παντρεύτηκε στα 14,5 και μετά από ένα χρόνο περίπου έφερε στον κόσμο τον μοναχογιό της, τον οποίο έχει βάλει στο επάγγελμα, στον οίκο ανοχής που έχει στην ιδιοκτησία της.

Όταν όμως διηγήθηκε τι συνέβη όταν προσπάθησε να βγάλει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος... δημιουργήθηκε πανικός στο στούντιο!

«Πήγα στα 27 μου να κάνω ένα χαρακτηρισμό για να πάρω άδεια εργασίας. Δεν είχε τελειώσει ακόμη η χούντα και μου ζητούσαν να τους πάω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Οπότε πάω στο γραφείο του τότε διοικητή ασφάλειας της Θεσσαλονίκης και του λέω 'Καλά είσαι σοβαρός; Πουτ@@ θέλω να γίνω, όχι υπουργός. Είσαι σοβαρός;'».

Η κα Σούλα είπε επίσης πως αντιμετωπίζει τον εαυτό της ως θεματοφύλακα του κράτους, αφού θέλει να λειτουργούν όλα υπό έλεγχο! «Ουσιαστικά αυτό είμαι. Νοικιάζω τον χώρο και είμαι εκεί για να είμαι σίγουρη ότι είναι όλα εντάξει. Ότι κόβουν ΦΠΑ, πληρώνουν το ΙΚΑ και είναι εντάξει με το υγειονομικό».