Ξεκίνησε με τον άντρα της κι αφού δεν την εντόπισαν το επανέλαβε με τον εραστή της αυτή τη φορά.
Η «ψυχρή δολοφόνος», όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, η Γκοϊντσάργκι Εστί Καράντζα, δικάζεται με την κατηγορία ότι σκότωσε τον σύζυγό της Χόλγκερ Χολτζ το 2008 και τον Μάνφρεντ Χιντερμπέργκερ το 2010. Στη συνέχεια ακολούθησε την ίδια τακτική για να εξαφανίσει τα ίχνη τους: Τεμάχισε τα πτώματά τους με αλυσοπρίονο και έθαβε τα κομμάτια τους στο κελάρι της.

Η υπόθεση αυτή, που συγκλονίζει την Αυστρία, είναι η τρίτη που αφορά έγκλημα που συντελέστηκε σε υπόγειο. Είχαν προηγηθεί αυτή της απαγωγής και πολυετούς ομηρίας της Νατάσα Κάμπους και εκείνη του παιδεραστή Τζόσεφ Φριτζλ. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, η ισπανομεξικανικής υπηκοότητας γυναίκα είχε προετοιμαστεί πολύ προσεκτικά για τα εγκλήματά της. Για να καλύψει τα σημεία όπου έθαψε τα απομεινάρια των συντρόφων της έριξε τσιμέντο και για να μάθει να φτιάχνει καλά το «χαρμάνι» είχε παρακολουθήσει σεμινάρια οικοδομικών εργασιών!

Για κακή της τύχη όμως κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης του κτιρίου, τον Ιούνιο του 2011, τα απομεινάρια αποκαλύφθηκαν. Η Καράντζα προσπάθησε να διαφύγει και κατάφερε να φτάσει στην Ιταλία, αλλά εκεί συνελήφθη και εκδόθηκε στις αυστριακές αρχές. Κατά τη σύλληψή της ήταν ήδη δύο μηνών έγκυος από άλλον άντρα, τον οποίο μάλιστα παντρεύτηκε στη φυλακή τον περασμένο Μάρτιο. Το μωρό της, ένα αγοράκι, γεννήθηκε τον Ιανουάριο, ωστόσο οι αρχές φρόντισαν να της το πάρουν αμέσως και το έδωσαν στους γονείς της, οι οποίοι ζουν στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με ψυχιατρική γνωμάτευση που ζητήθηκε από το δικαστήριο,, η Καράντζα, που τώρα κρατείται σε ειδική πτέρυγα των φυλακών για τους ψυχικά διαταραγμένους, είναι επικίνδυνη και βλέπει τον εαυτό της «σαν πριγκίπισσα που θέλει απλώς να σωθεί από έναν άντρα».