Χωρίς τηλέφωνο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Καθυστέρησε η πληρωμή του τελευταίου λογαριασμού και ο ΟΤΕ του έκοψε το τηλέφωνο.
Η Ιερά Μητρόπολη σε σχετική ανακοίνωση της, κάνει λόγο για "αναλγησία" του Οργανισμού...

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ἑλλάδος (Ο.Τ.Ε.), προέβη αιφνιδίως και χωρίς προειδοποίηση στην διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στο οποίο στεγάζεται το προσωπικό γραφείο και η οικεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας.

Αιτία του γεγονότος αυτού ήταν η ολιγοήμερη καθυστέρηση πληρωμής του τελευταίου λογαριασμού, ο οποίος ανερχόταν στο ποσό των 140,50 ευρώ και έληγε στις 24 Οκτωβρίου 2012.

Η ενεργεία αυτή δείχνει, αφενός μεν ότι η οικονομική κρίση έχει πλήξει σοβαρά την Ιερά Μητρόπολη μας, η οποία ως γνωστόν βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση, λόγω της ανυπαρξίας εσόδων, αδυνατώντας πλέον να συντηρήσει ακόμα και τα Ιδρύματα της. Αφετέρου αποδεικνύει την αναλγησία του Οργανισμού, ο οποίος αδίστακτα προχωρεί σε παρόμοιες ενέργειες μη σεβόμενος τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που περνάει ο λαός μας. Διέκοψε την παροχή τηλεφώνου σε ένα θεσμικό πρόσωπο, το Ν.Π. της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίον εξ’ ορισμού δεν μπορεί να είναι αφερέγγυο».
Από τον/την Newsroom

Σχόλια