Για ακόμα μια χρονιά δικαιολόγησε τον τίτλο του το παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, αφού είχαμε 4 γκολ, 2 δοκάρια και απίστευτο ρυθμό!
Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραραν από δύο γκολ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είχαν από ένα δοκάρι και το clasico του "Καμπ Νόου" έληξε με την απόλυτη ισορροπία (2-2). Οι "μπλαουγκράνα", όμως, κράτησαν το +8 από τους "μερέγκες".

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 17 γκολ κόντρα στην Ρεάλ και είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στα "Clásicos", με πρώτο τον Αλφρέδο ντι Στέφανο (Ρεάλ) με 18, ενώ στα 14 έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σκόραρε για 6ο σερί "Clásico" και έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Ρεάλ που το καταφέρνει αυτό, ενώ σε 5 σερί ντέρμπι έχει σκοράρει ο Ιβάν Σαμοράνο.

Σκόρερ: Μέσι 31',61'/Ρονάλντο 23',66'


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες (28' Μοντόγια), Μαστσεράνο, Αντριάνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγκας (64' Αλέξις Σάντσες), Πέδρο, Μέσι.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (80' Κακά), Ντι Μαρία (88' Εσιέν), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (62' Ιγκουαΐν).