Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι παραχώρησε ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Νίκος Παντίδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

« Βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής σαν ένα νέο ξεκίνημα. Θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα που υπάρχει. Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, διότι παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αυτό τον καιρό, είναι σε φόρμα. Εμείς όμως θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν θα φοβηθούμε, προσπαθώντας να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για την αλλαγή προπονητή:

« Πιστεύω ότι η αλλαγή προπονητή μας ωφέλησε. Υπάρχει μια αλλαγή στα αποδυτήρια, στις προπονήσεις και έχει ανέβει η ψυχολογία μας! Πιστεύω πως ολ΄ αυτά θα βγουν σε καλό».

Για το γεγονός πως θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του:

« Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Αυτή τη στιγμή όμως, είμαι παίκτης του ΑΡΗ και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, ώστε να κερδίσει την Κυριακή».

Για το τι θα πει στους συμπαίκτες του:

« Να πάμε την Κυριακή και να πάρουμε το παιχνίδι! Τίποτ΄ άλλο. Το μοναδικό που μας νοιάζει είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το αν τους επηρέασε αρνητικά η διακοπή:

« Όχι, ίσα- ίσα, η διακοπή μας ωφέλησε. Η ομάδα αυτές τις δύο εβδομάδες δούλεψε πάνω στα κενά που είχε και πιστεύω πως στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, θα εμφανιστούμε βελτιωμένοι».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιoν παίχτη του Παναθηναϊκού:

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει αξιόλογες μονάδες, αλλά εμείς κοιτάμε το σύνολο. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλους τους κενούς διαδρόμους, περιορίζοντας τον αντίπαλο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί:

«Κοιτάξτε, το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Πρέπει να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό, είτε με την Κέρκυρα και να προσπαθούμε συνέχεια να παίρνουμε το μέγιστο των βαθμών».