Ο Ανδρέας Μανουσάκης, αντιπρόεδρος της ομάδας του ΟΦΗ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εξηγεί για πιο λόγο ο Κρητικός σύλλογος έδωσε εισιτήρια στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Σε δηλώσεις του στον «Libero 107.4» είπε πως οι δεσμοί φιλίας μεταξύ των δύο ομάδων είναι ισχυροί και τόνισε πως η διοίκηση του ΟΦΗ εξήγησε στην αστυνομία που είχε ενστάσεις ότι αναλαμβάνει η ίδια την ευθύνη της φιλοξενίας των οπαδών του ΠΑΟΚ.

«Για εμάς όλους τους Κρητικούς είναι χαρά να φιλοξενούμε τον ΠΑΟΚ. Εκτός του αγωνιστικού χώρου οι δεσμοί φιλίας είναι ισχυροί. Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις από την Αστυνομία και κάποιες διαμαρτυρίες από άλλες ομάδες, κυρίως, από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που δεν παίρνουν εισιτηρια, όμως εμείς εξηγήσαμε ότι οι καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ δημιουργούν τα εχέγγυα για να αναλάβει η ΠΑΕ ΟΦΗ την ευθύνη και πως είμαστε διατεθειμένοι να φιλοξενήσουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα έκανε λόγο για όσα συνδέουν διαχρονικά την Κρήτη με τη Μακεδονία:

«Είναι πολλά που ενώνουν την Κρήτη με την Μακεδονία, υπήρχαν διαχρονικά καλές σχέσεις. Τρέφουμε αγάπη για τον ΠΑΟΚ, θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ εκφράζει τα ίδια ιδεώδη με τον ΟΦΗ. Για να καταλάβετε, αρκεί να αναφέρω ότι σε ένα γκάλοπ που είχε γίνει εδώ για το ποια ομάδα θέλετε να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά τον ΟΦΗ ήρθε ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει με καμία άλλη ομάδα. Ακόμη και αν η Αστυνομία δεν δεχόνταν, εμείς θα φιλοξενούσαμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Θέσαμε στο τραπέζι ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε χωρίς κανένα πρόβλημα παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ και έτσι από την στιγμή που ήθελε η νύφη και ο γαμπρός παραβλέψαμε τα όποια εμπόδια».