Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος κατηγορώντας τον για σκόπιμη απόκρυψη της λίστας

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κ. Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι σκοπίμως απέκρυψε την λίστα με τους 2.000 Έλληνες μεγαλοκαταθέτες σε τράπεζα του εξωτερικού.
«Κάποιοι πήραν την λίστα εκείνων που έβγαλαν χρήματα στην Ελβετία και το στικ αυτό ο συνέταιρος της κυβέρνησης το πήρε στο σπίτι του αντί να το χρησιμοποιήσει και μετά σαν παιδάκι που έχει κλέψει την μαρμελάδα, το πήγε στο Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός το έστειλε στο ΣΔΟΕ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφερόμενος στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς που φέρεται να ερευνώνται για παράνομο πλουτισμό, τόνισε ότι από το ΣΔΟΕ τον διαβεβαίωσαν ότι «δεν υπάρχει καμία λίστα που να περιλαμβάνεται το όνομά του», ενώ προσκόμισε και το σχετικό έγγραφο από το ΣΔΟΕ. Τέλος, ο κ. Καμμένος άφησε αιχμές κατά του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών για το γεγονός ότι, αρκετές ημέρες μετά την δημοσιοποίησή της, δεν διέψευσε την ύπαρξη της λίστας.