Τάδε έφη ο Έντινσον Καβάνι, ο οποίος σε δηλώσεις του εξέφρασε την πίστη ότι η Νάπολι μπορεί να διεκδικήσει το σκουντέτο και ότι αυτός μπορεί να γίνει ο νέος Μαραντόνα για τους οπαδούς των "παρτενοπέι".

Αναλυτικά:

"Μπορεί να είναι η καλή χρονιά μας, η Γιουβέντους είναι μία σταθερή ομάδα και οι Μίλαν και Ίντερ είναι υποψήφιες αλλά φέτος η Νάπολι είναι μεγάλη", τόνισε σε συνέντευξή του στην "Gazzetta dello Sport" ο ηγέτης της Νάπολι τη φετινή σεζόν (6 γκολ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Serie A), για να προσθέσει:

"Προπονούμαι εντατικά όλες τις ημέρες για να φτάσω το επίπεδο του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι οπαδοί της Νάπολι βλέπουν στο πρόσωπό μου εκείνον που μπορεί να τους επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, όπως το έκανε ο Μαραντόνα, και είναι ωραίο που ξαναζούν τέτοια συναισθήματα".

Σημαντική συμβολή στην κατακόρυφη άνοδό του τα τελευταία χρόνια έχει πάντως και ο Βάλτερ Ματσάρι, όπως παραδέχτηκε ο "Matador":

"Αυτός δικαιούται τα περισσότερα εύσημα, μου είχε πάντα εμπιστοσύνη. Εκείνος ήταν που με έπεισε να έρθω στη Νάπολι, με ένα τηλεφώνημα που μου έκανε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2010.

Και τώρα μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία ότι έκανα την σωστή επιλογή".

Αναφερόμενος επίσης στο επίπεδο της Serie A, ο 25άχρονος Ουρουγουανός φορ δήλωσε: "Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στη Serie A, αν και έφυγαν πολλοί σπουδαίοι παίκτες φέτος, το πρωτάθλημά μας παραμένει ένα από τα πιο ωραία και συγκλονιστικά.

Εμείς είμαστε κοντά στη Γιουβέντους, τους συναντήσαμε στο Τορίνο και τη διαφορά την έκαναν οι δύο αποβολές. Με εξόργισε εκείνο το ματς".