Χωρίς πρόγραμμα εκπέμπουν, από το πρωί, το Δημοτικό Ραδιόφωνο και η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι τεχνικοί και το τμήμα κίνησης της Δ.Ε.Π.ΘΕ. συμμετέχουν στη σημερινή πανελλαδική απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε., με αφορμή τα αντεργατικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Τρόικα. >>>

Στην κινητοποίηση δε συμμετέχουν τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, καθώς η Ένωση Συντακτών δεν δέχτηκε (κατά πλειοψηφία) να κηρύξει, εκτός από τη χθεσινή 24ωρη απεργία και στάση εργασίας για σήμερα, Πέμπτη.
Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΠΘΕ έχουν άλλον έναν λόγο να απεργούν και να διαμαρτύρονται: Έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από τις 15 Σεπτεμβρίου, όταν και πήραν έναντι για τις αμοιβές του μήνα. Όπως υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους, απεργούν "εκφράζοντας την αγανάκτησή μας για τον εμπαιγμό της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης που αναίτια και αντισυμβατικά μας έχει απλήρωτους εδώ και 30 ημέρες. Ζητάμε εγγράφως από τον εύρωστο οικονομικά – σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Καπόν - Δήμο Θεσσαλονίκης να μας εξηγήσει τους λόγους της μη καταβολής των δεδουλευμένων μας".
Οι τεχνικοί και οι εργαζόμενοι στο τμήμα κίνησης κάλεσαν όλους τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Π.ΘΕ.  στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους στις 10.30 π.μ.