Ο τίτλος της εν λόγω ανάρτησης είναι κλεμμένος. Είναι ένας στίχος ποιήματος του Βάρναλη. Ταιριάζει, όμως, απόλυτα, στις φωτογραφίες που "ξεκολλήσαμε" από το λεύκωμα μιας νιότης η οποία, με τίποτα δεν έδειχνε τα... γηρατειά της! Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες: >>>


Η χαρούμενη παρέα στη θάλασσα είναι (από αριστερά) ο κ. Λιβανός, η κ. Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, ο ξάδελφός της Γ. Λιάνης, η Έλλη Στάη κι ο νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Εποχές Ανδρέα.
Οι δυο ομιλητές παρακάτω είναι οι κ.κ. Θόδωρος Πάγκαλος (συγγραφέας, πλέον) και Ευάγ. Βενιζέλος, νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ:



Ο χαρούμενος πτυχιούχος κάτω είναι ο πρωθυπουργός, πλέον, Αντώνης Σαμαράς.



Στην επάνω φωτογραφία, μια παρέα περιμένει εκλογικά αποτελέσματα. Αριστερά ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Στο μέσον μπροστά, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής. Όρθιος (ο ψηλός), ο Αντ. Σαμαράς.


Δυο πρωθυπουργοί (ο νυν Αντώνης Σαμαράς κι ο πρώην Κώστας Καραμανλής) στη ΔΕΘ. Τότε ήταν βουλευτές.



Ο Κώστας Καραμανλής σε πολιτική εκδήλωση.


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Πρωτοπόρος...


Ο κ. Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής. Φαντάρος.


Φωτογραφία ταυτότητας της Αλέκας Παπαρήγα, γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.


Ο Αλέξης Τσίπρας σε διακοπές, πριν μπει στον ΣΥΡΙΖΑ.


Η Άνγκελα Μέρκελ. Μικρές οι διαφορές..


Ο Νικολά Σαρκοζί. Μεγάλες οι διαφορές.


Ο κύριος δεν είναι ούτε soulman, ούτε ηθοποιός (αν κι αυτό το τελευταίο, συζητάται). Είναι ο πλανητάρχης Μπαράκ Ομπάμα. Αυτό στα χείλη του είναι τσιγάρο. Τότε ήταν politicaly correct... 
Οι φωτογραφίες μας ήρθαν με email. Προφανώς προέρχονται από κάποια δημοσίευση σε site. Μια γρήγορη έρευνα μας έδειξε πως υπάρχουν τουλάχιστον πέντε site που τις έχουν δημοσιεύσει. Δυστυχώς, δεν ξέρουμε ποιος το έκανε πρώτος -για να του αποδώσουμε τα εύσημα.