Στη σύλληψη δύο Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών ηλικίας 29 και 39 ετών, καθώς και ενός 46χρονου Έλληνα, προχώρησαν χθες το πρωί στην πόλη μας οι αρχές. >>>

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα σκοπός της οποίας ήταν η μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών και ειδικότερα ακατέργαστης κάνναβης από την Λάρισα στα στέκια ναρκωμένων της πόλης μας. 
Όπως έγινε γνωστό, προχθές το μεσημέρι, εντοπίστηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συλληφθέντες. Σε ένα από τα οχήματα επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί ενώ στο άλλο, επέβαινε ο 46χρονος, ενεργώντας ως προπομπός για την επιτήρηση του δρομολογίου. Σε παράπλευρη οδό της Ευκαρπίας, οι δράστες, στάθμευσαν τα οχήματα και έκρυψαν σε εγκαταλειμμένο κτίσμα έναν σάκο, ο οποίος περιείχε 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3 κιλών και 95 γραμμαρίων. 
Αργότερα και έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών συνελήφθη ο 29χρονος στην περιοχή της Ευκαρπίας τη στιγμή που προέβαινε σε πώληση των ναρκωτικών σε άτομο, το οποίο αναζητείται, ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί συνελήφθησαν στα διόδια των Μαλγάρων, όπου περίμεναν τον 29χρονο. 
Από την επιχείρηση των αρχών κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους καθώς και τα δύο οχήματα, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. 
___________________________________________________________________
To κείμενο είναι του Μιχαήλ Λιάπη, από τον Τύπο Θεσσαλονίκης