Η Football League δέχθηκε τους Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή. Οι τρεις ομάδες ανεβαίνουν κατηγορία και ο Ηρακλής δικαιώνεται, έστω και μερικώς, ωστόσο για να ενεργοποιηθεί η απόφαση θα πρέπει να γίνουν δεκτά οικονομικά και άλλα ζητήματα. >>>

Με ψήφους 14-4 πέρασε η ένταξη του Ολυμπιακού Βόλου, του Ηρακλή και της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Football League στο επεισοδιακό ΔΣ που έγινε σήμερα. Τα ζητήματα που εγείρονται, πάντως, θα συζητηθούν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννιδη και την Παρασκευή στο ΔΣ της Super League.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League θα διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου (αντί για τις 12 που είχε προγραμματιστεί αρχικά) και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Αντιδρά η Παναχαϊκή
Στο μεταξύ, πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Football League, Σπύρου Καλογιάννη κατέθεσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Στην πρόταση αναφέρεται ότι "η συμπεριφορά του κυρίου Καλογιάννη είναι παράνομη και εκ του πονηρού, εξ αρχής, προσπαθεί να παραπλανήσει το διοικητικό συμβούλιο. Συνεχίζει να εκτελεί εντολές του Μπέου και του Τσακογιάννη που έστηναν παιχνίδια επί προεδρίας του, δυσφημώντας το πρωτάθλημα της Football League".
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, την ανακοίνωση της οποίας υπογράφει ο Δ. Καλογριάς, δηλώνει πως θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια. "Πρέπει επιτέλους να πάψουν να αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο οι υπόδικοι για κακουργήματα και αυτοί που συνεργάζονται και διορίζουν επίορκους αθλητικούς δικαστές που δεν έβλεπαν και δεν άκουγαν τίποτε για τα στημένα. Ζητούμε να γίνει η κλήρωση με 18 σωματεία σήμερα", καταλήγει η ανακοίνωση.

Η απάντηση της Λίγκας
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Football League, στο τέλος του πρωταθλήματος θα προβιβασθούν στη Super League τέσσερις ΠΑΕ.
Επίσης, καταδικάζεται η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Στην ανακοίνωση - απάντηση, η ανακοίνωση της Πατρινής ΠΑΕ θεωρείται "απαράδεκτη, ιδίως ως προς τη μομφή που απέδωσε στον Πρόεδρο της Football League κ. Σ. Καλογιάννη, τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, τόσο ως πρόεδρο της Football League αλλά και ως άνθρωπο".