Απερίγραπτη έκπληξη πριν λίγες ημέρες, για επισκέπτη της νεογνολογικής κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου. Όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ της παιδιατρικής πτέρυγας αντίκρισε ένα βρέφος τυλιγμένο στις πάνες του! >>>

Κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό για το παιδί. Είναι άγνωστο αν το βρέφος γεννήθηκε στο Ιπποκράτειο ή σε άλλο μέρος και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε στην κλινική -καθώς το νοσοκομείο διαθέτει μια μικρή μονάδα φιλοξενίας, κυρίως κακοποιημένων παιδιών. 
Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το τεσσάρων ημερών κοριτσάκι είναι υγιέστατο. Μάλιστα, το αγγελούδι κέρδισε, από την πρώτη στιγμή, τις καρδιές γιατρών και νοσοκόμων.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να εντοπίσουν τους γονείς του. Το μοναδικό ίδρυμα στη Βόρεια Ελλάδα που μπορεί να υποδεχθεί το άτυχο βρέφος είναι το Δημοτικό βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός.
Εάν δεν εντοπιστούν οι γονείς της η μικρή Αλεξάνδρα, όπως την ονόμασαν οι νοσοκόμες, θα βρεθεί σύντομα στο δημοτικό βρεφοκομείο.