Ευχαριστημένοι από τον τουρισμό στη Βόλβη

Τις προξενικές αρχές έξι κρατών για την άφιξη χιλιάδων τουριστών το φετινό καλοκαίρι ευχαρίστησε εγγράφως ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης. >>>

Δεκάδες χιλιάδες τουρίστες, ιδιαίτερα από τις χώρες της νοτιανατολικής και κεντρικής Ευρώπης, κατέκλυσαν αυτό το καλοκαίρι τα θέρετρα του Στρυμονικού κόλπου. Φαίνεται πως η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις προβολής του δήμου Βόλβης σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού, έπιασαν τόπο...
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ενισχύθηκε και η συνεργασία με τις διπλωματικές αρχές ευρωπαϊκών κρατών, οι πολίτες των οποίων επιλέγουν ως τόπο διακοπών τους τα παραθεριστικά κέντρα της Βόλβης.
Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, με επιστολή του στις προξενικές αρχές Βουλγαρίας, Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας, Σλοβακίας και Τσεχίας, τους ευχαρίστησε για την προσωπική συμβολή τους, ώστε και φέτος να προτιμήσουν το Σταυρό, τα Βρασνά και την Ασπροβάλτα, δεκάδες χιλιάδες συμπατριωτών τους.
«Οι μακρόχρονοι δεσμοί φιλίας μεταξύ των λαών μας, η αλληλοεκτίμηση και η άριστη συνεργασία μας, έχει διαμορφώσει ένα ισχυρό πλέγμα εξοικείωσης και σταθερής προτίμησης για το τουριστικό μας προϊόν. Επίκεντρο των προσπαθειών και των επιλογών μας είναι η ποιοτική προσφορά υπηρεσιών, η ζεστή φιλοξενία και η άνετη – ευχάριστη διαμονή όλων των επισκεπτών που επιλέγουν την περιοχή μας για τις θερινές τους διακοπές», τονίζει στην επιστολή του ο δήμαρχος Βόλβης, Δ. Γαλαμάτης. 

Σχόλια