Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Θεσσαλονίκης αύριο, από το μεσημέρι. Καθώς η πρώτη συγκέντρωση διαδηλωτών είναι προγραμματισμένη για τις 12 (μεσημέρι), ουσιαστικά όσοι θελήσουν να κινηθούν γύρω από τη ΔΕΘ από τις 10 π.μ., θα πρέπει να ΄ναι οπλισμένοι με υπομονή (τουλάχιστον)... >>>

Πρώτοι συγκεντρώνονται οι ένστολοι. Στις  12 το μεσημέρι του Σαββάτου, έχει προγραμματιστεί η ένστολη διαμαρτυρία των αστυνομικών στο Λευκό Πύργο. Είναι άγνωστο ακόμη αν θα είναι απλή συγκέντρωση, ή αν θα ακολουθήσει και πορεία των συγκεντρωμένων. Στην περίπτωση αυτή οι συγκεντρωμένοι θα κινηθούν ή από την οδό Νικολάου Γερμανού, ή αντίθετα στο ρεύμα στην Εθνικής Αμύνης.
Ακολουθεί, στις 4 το απόγευμα, η συγκέντρωση των οπαδών του Ηρακλή. Οπως έγινε γνωστό, θα συγκεντρωθούν στις 4 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους (Μητροπολίτου Γενναδίου και Ιουστινιανού) μπροστά από τα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10 (ΑΘ10) και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς τη ΔΕΘ.
Στις 6 το απόγευμα θα γίνεται... κόλαση. Είναι προγραμματισμένες, ταυτόχρονα, τέσσερις συγκεντρώσεις:
Το ΠΑΜΕ έχει ήδη ανακοινώσει πως θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ η κατάληξη της πορείας θα είναι η συμβολή των οδών Τσιμισκή με Δωδεκανήσου. Από εκεί θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία και θα μετακινηθούν προς το στρατόπεδο Παύλου Μελά, στο φεστιβάλ της ΚΝΕ.
ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, ΕΔΟΘ και εργατικά συνδικάτα έχουν δώσει ραντεβού την ίδια ώρα στο άγαλμα του Βενιζέλου, με σκοπό από εκεί να κινηθούν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και να καταλήξουν στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Στη συγκέντρωση συμμετέχει, με δικό της μπλοκ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (δημοσιογράφοι).
Στο άγαλμα του Βενιζέλου είναι η αφετηρία και για τους διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι πιθανότατα θα κατευθυνθούν προς ΧΑΝΘ - ΔΕΘ. 
Ο εντονότερος πονοκέφαλος, πάντως, για τις αρχές, είναι η πορεία των αντιεξουσιαστών, που έχουν απευθύνει κάλεσμα για τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, στην Καμάρα.
Αν το Σάββατο έχετε δουλειά στο κέντρο, καλή τύχη! Αν, πάλι, διαδηλώσετε, καλό αγώνα!